24 Aralık 2017 ( 806 izlenme )
Reklamlar

AMERİKALI GENERALDEN SAVAŞ ÇIKARACAK AÇIKLAMALAR BAKIN KİMİ TEHDİT ETTİ.. DİKKATLE OKUYUP PAYLAŞALIM..

Norveç’te görevli ABD’li General Robert Neller, bölgedeki Amerikan varlığının genişleyebileceği tahmininde bulunarak askerlerine yerlerinin değişebileceğini bildirdi.

Askerlerine seslenen general, “Umarım yanılırım ama savaş yaklaşıyor. Buradaki varlığımız sayesinde sizler enformasyon ve politik mücadeleye katılıyorsunuz” dedi.

“YAKINDA DİKKATLER PASİFİK VE RUSYA’YA ODAKLANACAK”

Yakın zamanda dikkatlerin Pasifik ve Rusya’ya odaklanacağını dile getiren Neller, “Sadece neden burada olduğunuzu unutmayın. Onlar gözlemliyor. Tıpkı sizin nasıl onları gözlemlediğiniz gibi, onlar da sizi gözlemliyor. Burada 300 deniz piyademiz var. Bu sayıyı bir gecede 3 bine çıkarabiliriz” ifadelerini kullandı

Önerilen Videolar

Reklamlar